New Member Area New to MF? Stop in tell us about you.

No brake or high stop lights working

  #1  
Old 03-20-2019, 06:24 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2019
Location: Hamilton
Posts: 1
Default No brake or high stop lights working



Hi there, my car failed itís warrant on no brake lights or high stop lights working. The park lights and the indicators work, and the lights come on when the headlights are on. I e checked the fuses and they seem to be fine.

so Iím thinking itís the brake light switch, which I have located. My question is how do I get it out. From other instructions Iíve read they say a 1/4 turn but I tried it and it doesnít budge. Maybe I need to turn it harder. Any ideas? Itís a Mazda Atenza 2003 Manual sports wagon. Picture of it is above
 
  #2  
Old 03-21-2019, 06:12 AM
Super Moderator
Join Date: May 2012
Location: Queensland Australia
Posts: 3,534
Default

Did you turn it clockwise or anticlockwise?
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Blackink
Mazda Tribute
1
04-17-2015 09:34 AM
grim_reaper
General Tech
0
02-28-2015 02:40 AM
matlise
Mazda6
12
09-02-2008 10:11 AM
supermanwithheat
Mazda MX-3 and Mazda MX-6
2
11-25-2006 11:38 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: No brake or high stop lights working


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.