Anyone else had this happen? - Mazda Forum - Mazda Enthusiast Forums


Sights N Sounds Post all of your video and sound clips here.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 03-29-2018, 02:51 PM
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2018
Location: Alabama
Posts: 3
Default Anyone else had this happen?

My radio recently went out in my 2008 mazda 3. I replaced the fuse only to have the new one blow. Any thoughts on what could be making it do this?

Please and thank you for any info you might have
Reply With Quote
  #2  
Old 03-29-2018, 03:19 PM
shipo's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: southern New Hampshire
Posts: 2,093
Default

Chipmunk chewed the wiring harness?
Reply With Quote
  #3  
Old 03-29-2018, 03:32 PM
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2018
Location: Alabama
Posts: 3
Default

Yeah thats what I was thinking was maybe a wire is showing somewhere and faulting it out
Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Radio Problem anyone else had this happen? CrippleCraig Mazda3 0 03-28-2018 08:03 PM
MS CAI: Has anyone else had this happen? virgin1 Mazda3 11 10-27-2007 11:44 AM
Of course it had to happen mazdaratti Off Topic 2 10-11-2006 07:53 PM
Has anyone had this happen? CloseShaveGirl Off Topic 9 08-30-2006 03:17 PM
Anyone else have this with their car? cronuss Mazda3 2 01-17-2006 12:56 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

All times are GMT -5. The time now is 02:34 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.